Home Jetë A ishte kjo nata e Kadrit, video heq të gjitha dilemat

A ishte kjo nata e Kadrit, video heq të gjitha dilemat

749
0
SHARE

Cilat janë shenjat e Natës së Kadrit?

 

Përgjigje:Ndër shenjat e Natës së Kadrit është se ajo është një natë e qetë dhe zemra e Besimtarëve është e admiruar dhe në paqe me të, ai bëhet aktiv në bërjen e veprave të mira, dhe dielli në mëngjesin vijues ngrihet qartë pa ndonjë rreze.

Në këtë video të inçizuar nga xhamia e Bujanovcit ku ndër shenjat që përmbenden se dielli do të lindë pa ndonjë rreze, kjo mund të shihet edhe në këtë video.

To od jutros pokazolosi mesjet Incha Allah biloje Leilu tu Kader ☝🏼 u Kosovo izvestaj od Bracjia

Опубліковано Umm Jusuf 12 червня 2018 р.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of